Τελευταία Νέα

  • Πρόσκληση στο Πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου. 2020
    Περισσότερα
  • Δραστηριότητες Ενορίας Αγίου Βησσαρίωνος Φιλιππιάδος 2019 -2020
    Περισσότερα
  • Πρόσκληση στο Πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου.
    Περισσότερα
Δείτε τα όλα

Social Media Channels

Να βρεθούμε ξανά!

Πρωί Σαββάτου 28-1-2012, Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.

Μια αίθουσα κατάμεστη με ανθρώπους, που με πρώτη ματιά μοιάζουν τόσο αταίριαστοι...

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πριγκιποννήσων κ.κ. Ιάκωβος, ο Ηγούμενος της Ιεράς Θεολογικής Σχολής Χάλκης Κων/πόλεως Μητροπολίτης Προύσης κ.κ. Ελπιδοφόρος, ο Δήμαρχος Π .Φαλήρου κ. Χατζηδάκης με το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Γιολδάσης με την πρόεδρο του Δημ.Συμβουλίου κ. Ιατρού και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Καθηγητές και εκπρόσωποι του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο πρόεδρος και τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Χάλκης, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αθήνας κ. Δημήτρης Ρούκος και κ. Κώστας Κώνστας, η χορωδία του Αγίου Βησσαρίωνα, με την ορχήστρα MELODIKOI ΑΝΕΡΓΟΙ, η αναγνωρισμένη αοιδός Αρετή Κετιμέ, το νεανικό χορευτικό τμήμα του Αγίου Γερασίμου Άνω Ιλισίων, και πολλοί απλοί άνθρωποι με τα παιδιά τους...

Περισσότερα

Η παιδική μας χορωδία στην Αθήνα

Η Παιδική Χορωδία της Ενορίας Aγίου Βησσαρίωνος Φιλιππιάδος, ξεκινά την νέα χρονιά δημιουργικά με δύο εμφανίσεις της στην Αθήνα, στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2012.

Περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΗΣ


Φωτογραφία οικογένειας

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ Από 19/11/2011 έως 17/12/2011 Στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως. Μπιζανίου 131 Φιλιππιάδα. (δίπλα στα γήπεδα του Τένις) ώρα 7.15μ.μ.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2011

Σάββατο 19 Νοεμβρίου

Θέμα: Ψυχολογικές επιδράσεις στα παιδιά και στους Γονείς σε περιόδους Οικονομικής κρίσης. Ομιλητής: κ Βασίλειος Κούτρας, Αναπληρωτής Καθηγητής Αγωγής Υγείας Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Θέμα: Θαρραλέοι γονείς ανατρέφουν παιδιά με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Ομιλήτρια: κ. Κική Τζωρτζακάκη Παιδαγωγός, Οικογενειακή Σύμβουλος, Συγγραφέας.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

Θέμα: Η Οικονομική κρίση μπήκε στο σπιτικό μας! Τι κάνουμε τώρα; Ομιλήτρια: Χάρης Δημητρακούδη Παιδαγωγός – Θεολόγος

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

Θέμα: Οικονομική κρίση και βία, στην οικογένεια και το σχολείο. Ομιλητής: ο κ. Κυριάκος Βλασσόπουλος. Ψυχοθεραπευτής, Ομαδικός Αναλυτής.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

Θέμα: Οι δαπάνες για τα παιδιά μας. Ομιλητής : Αρχιμ. Θεοδόσιος Μαρτζούχος Πρωτοσύγκελος Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Από τις 15 Οκτωβρίου και κάθε Σαββάτο σας περιμένουμε σε μια όμορφη παιδική συντροφιά στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Αγίου Βησσαρίωνα.

Τμήματα

Δ΄, Ε΄,ΣΤ΄ Δημοτικού : Σάββατο 4.00μ.μ. – 5.00μ.μ.

Α΄, Β΄, Γ΄ Δημοτικού : Σάββατο 5.00μ.μ. – 5.30μ.μ.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

H Χορωδία της Ενορίας μας θ´ ανοίξει και φέτος τα φτερά της για να πετάξει στους ουρανούς της μουσικής καλλιέργειας, της υγιούς ψυχαγωγίας, της δημιουργικότητας, αλλά και της επιτυχίας.

Πόθος μας η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών της Ενορίας. Η Χορωδία είναι μοίρασμα χαράς. Κι όσοι περισσότεροι τη μοιραζόμαστε τόσο μεγαλώνει κι η χαρά μας.

Οι πρόβες για τη χρονιά που έρχεται, θα γίνονται κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ στις 5 - 6 το απόγευμα. Θα ακολουθεί η πρόβα της Χορωδίας που αποτελείται άπο όσα παιδιά θέλουν πρακτικά (χωρίς νότες) να ψάλλουν, και στη συνέχεια 6:30 - 8 θα γίνεται το μάθημα της βυζαντινής μουσικής.

Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε την πληρότητα της μουσικής

π.Ελευθέριος Χαραλαμπίδης, Νεκτάριος Θάνος

Σελίδα 13 από 16

Δημιουργήθηκε από τον Νίκο Χαραλαμπίδη